Tick tock, tick tock, ... Tick tock, tick tock, ...

Веб страната е во израбтка

Благодариме за вашата заинтересираност, очекувајте нова страна наскоро.

Во меѓувреме резрвирајте на: 02/6143-143 , 071/248-372

или посетете ја нашата Facebook страна: https://www.facebook.com/skp.restoran14/